Nyårsinlägget

Jag tänkte mig en egen tillbakablick över året. Det första jag kom att tänka på var Englahistorien (Hade en annan blogg ett tag där jag skrev om henne. Adressen dit minns jag inte, så något får gärna påminna mig och andra i en kommentar här efteråt...) och hur vidrigt det var, Arbogamorden lika så. Det i Arboga är ju ännu inte helt klart rent juridiskt och för att inte får något petkyckling på mig så kan jag också säga att det inte är klart alls egentligen men min personliga åsikt är att det läggs ner lite mycket skattepengar på den rättegångar där man kan se facit redan i ingången av förhandlingarna och som ändå pågår i alla evighet. Men det var en annan sak...

Jag har arbetat ett helt år på samma ställe! Kungsåra församling är väl den korrekta benämningen och Irsta församlingshem den lite mer ärliga. Ska bli kul att komma tillbaka nu efter nyår, har köpt in Nintendo Wee...

För någon vecka sen hälsade jag på brodern Stefan i Södertälje för första gången sedan han och Anna vigdes för över ett år sen. Det var en ganska stor händelse. Jag och Micke körde självklart vilse på vägen ett antal gånger och var framme 45min sent, men vad gör det?

Under det här året har jag varit så bitter som man kan vara. Jag har varit äckligt mycket kär, likväl varit äckligt mycket singel. Jag har förstått lite granna vad jag vill med kärlek och relationer och kommit fram till att jag ska vänta ett tag (Oj vad det kommer att kastas i ansiktet på mig). Jag ska nog förbli singel ett tag tills någon kommer som faller innanför ramarna.

Jag hade min första semester som var över en vecka i år också! :D Sen studenten har jag varit ledig max en vecka i sträck. Få förunnat att ha sysselsättning hela tiden men det var ruskigt härligt. Särskilt eftersom att det helt plötsligt dök upp en extravecka som jag hade glömt att jag ansökt om. FY OJ va härligt det var :)

I år har jag lärt känna otroligt härliga människor som jag aldrig tidigare känt. Inga nämnda, inga glömda. De som är berörda hoppas jag verkligen vet om det. De som inte gör det ska väl snart få veta om det ordentligt de också.

2008 var också året när jag kom tillbaka till Teatern och lärde känna Rickard m.fl. på Oliver. Helt klockrent! (Rickard, om du läser detta så kan jag ju råka tjuvnämna att du tillhör stycket ovanför om du inte visste det) Teatern har fått betyda, och kommer att betyda, mycket för mig. Ett stort tack till alla som bidragit.

Året som varit har snurrat runt. Allt från minus 10 till plus 40 har den känslomässiga termometern snurrat runt. Tristess och olycklig kärlek blandat med utmaningar och nytänkande. Tack alla ni som varit med.

Gott nytt år, kamrater!
Andreas Bohm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback